top of page

BB GLOW - Glass Skin by Dermedics

Tratamentul BB Glow de la Dermedics, originar în Coreea de Sud, a devenit un trend internațional în industria frumuseții și îngrijirii pielii, datorită rezultatelor sale spectaculoase în obținerea unui ten strălucitor, rejuvenat și cu nuanță uniformizată

AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Cum funcționează Tratamentul BB Glow by Dermedics 

Procedura BB Glow - Glass Skin, devenită populară în Coreea de Sud și Singapore, țări recunoscute pentru standardele înalte în îngrijirea pielii, a creat un trend internațional care a revoluționat industria frumuseții în întreaga lume. În Europa, BB Glow este marcă înregistrată Beauty International Group, sub umbrela căruia se află renumitul brand Dermedics, specializat în medicina estetică și cosmetologie, oferind soluții moderne și de ultimă generație pentru îngrijirea pielii, bazate pe inovație, siguranță și satisfacția clienților. 

 

BB Glow este indicat persoanelor cu ten obosit, tern, neuniform, decolorare, pistrui, pete pigmentare (pete post-acneice, pete cauze de înaintarea în vârstă, pete cauzate de expunerea la razele UV, hiperpigmentație post-inflamatorie), riduri și linii fine. BB Glow utilizează cele mai recente tehnologii, metode și formulări dovedite științific pentru a îmbunătăți aceste probleme și nu numai.

 

Este o procedură non-invazivă, sigură, nedureroasă și cu rezultate de la prima ședință, care contribuie la obținerea unui ten sănătos și luminos, inhibă procesele de pigmentație prin reducerea conținutului de melanină din piele, uniformizează culoarea pielii, stimulează regenerarea celulară, îmbunătățește tonusul pielii, reduce decolorarea pielii.

tratament facial BB Glow Dermedics luminozitate, regenerare, rejuvenare, pete pigmentare grace aesthetic otopeni
tratament facial BB Glow Dermedics luminozitate, regenerare, rejuvenare, pete pigmentare grace aesthetic otopeni

Tratamentul BB Glow presupune utilizarea produselor din gama WHITE SERIES de la Dermedics și a dispozitivului MST (Meso Skin Therapy / Terapia cu Micro-Ace) cu module NANO2 de 0.15mm. Pașii tratamentului sunt următorii: 

1. Îndepărtarea machiajului prin demachiere;

2. Pregătirea tenului prin aplicarea unui Peeling Enzimatic (este necesar ca toate celulele moarte de la suprafața pielii să fie eliminate, în caz contrar acestea ar putea pătrunde în interiorul pielii; o alternativă mai eficientă la exfolierea enzimatică este procedură de curățare facială mai profundă, precum Microdermabraziunea cu Diamant sau Peelingul Cavitațional cu Ultrasunete);

3. Aplicarea pe pielea uscată a Serului MESO WHITE și utilizarea MST cu module NANO2 de 0.15mm;​

4. Folosirea MESO WHITE BOOSTER și a Cremei WHITE de la Dermedics; ​

5. Aplicarea Măștii PEEL-OFF pentru Calmare (mască rece alginată); ​

6. Încheierea procedurii prin aplicarea Serului WHITE și a fotoprotecției solare.

​Procedura are la bază originalul Serum MESO WHITE de la Dermedics, care nu conține fond de ten și nu trebuie considerat un produs de machiaj. Acesta este înregistrat în Uniunea Europeană la categoria „produse pentru iluminarea pielii”, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1223/2009 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene privind produsele cosmetice. Datorită utilizării MESO WHITE, care are o combinație unică de dioxid de titan modificat și diacetilboldină încapsulată într-un excipient solubil în apă, tratamentul BB Glow este pe deplin sigur și eficient. Efectul de „Glass Skin” este obținut prin tehnologii de ultimă generație ce implică substanțe inovatoare compatibile în mod natural cu țesutul uman, fără a folosi alcool, parfum, alergeni, oxizi de fier, silicon, ceară, gumă xantan și alte materiale comedogene. Versiunea modificată de dioxid de titan este fără nano-materiale și nu conține nici una dintre cele 26 de substanțe alergene enumerate în anexa III din partea I a celei de-a 7-a modificări a Directivei Europene 76/768 / CEE.

 

Toate produsele din gama WHITE de la Dermedics au în compoziție ingrediente patentate, premiate și de calitate premium. Printre acestea se află Complexul Peptide 4-even 2.5% + Extract Organic de Narcisă + Extract de semințe de porumb Brassica Napus - iluminare; Fosfat de Ascorbil de Magneziu 1,5% - anti-pigmentare și protecție ADN-ului împotriva razelor UV; Complexul pentru înfrumusețare „Pristine” - echilibrează subtonurile pielii, rezultând o luminozitate sporită, o piele ca de porțelan; Unt de Shea + Dermolitor Hidrolipidic (Lauryl Olivate) - rol emolient; Xilitol + Lacticol - suport pentru îngrijirea imunității pielii; Vitamina E - rol anti-oxidant; Acid hialuronic 50 kDa - hidratare & anti-aging.

Vrei să afli mai multe informații despre BB Glow - Glass Skin by Dermedics?

Dorești să te programezi pentru o consultație gratuită? 

Ti-ar plăcea să beneficiezi de ofertele noastre?

AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Beneficii BB Glow - Glass Skin by Dermedics

AdobeStock_536523985 (1).png
tratament facial BB Glow Dermedics luminozitate, regenerare, rejuvenare, pete pigmentare grace aesthetic otopeni
tratament facial BB Glow Dermedics luminozitate, regenerare, rejuvenare, pete pigmentare grace aesthetic otopeni

Îmbunătățește sănătatea, textura și tonusul pielii 

Conferă luminozitate, strălucire și hidratare

Reface aspectul radiant al tenului, rezultând efectul de piele de porțelan  

Uniformizează culoarea tenului și atenuează petele pigmentare prin reducerea conținutului de melanină din piele (pete post-acneice, pete cauze de înaintarea în vârstă, pete cauzate de expunerea la razele UV, hiperpigmentație post-inflamatorie)

Reduce decolorarea pielii, minimizează ridurile și liniile fine 

Accelerează apariția unor celule noi, reducând impactul celulelor îmbătrânite ale pielii și neutralizează radicalii liberi

Previne îmbătrânirea prematură și stimulează sinteza colagenului

Tratament facial fără parabeni, fără parfum, fără alcool, fără alergeni și fără hormoni de creștere

Rezultatele vizibile încă de la prima ședință și pe termen lung 

Procedură nedureroasă, non-invazivă, atât pentru doamne, cât și pentru domni

Se poate efectua pe tot parcursul anului

Cât durează o ședință de BB Glow by Dermedics și care sunt contraindicațiile principale? 

Este adevărat că BB Glow by Dermedics presupune utilizarea pigmenților și poate dăuna pielii?

Ce indicații trebuie respectate înainte și după BB Glow?

Câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultatele dorite?

Disclaimer - Rezultatele tratamentelor pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate și alte specificități anatomo-fiziologice. Pentru optimizarea efectelor procedurilor pe termen lung, recomandăm respectarea indicațiilor post-tratament ale terapeuților, alături de menținerea unui stil de viață sănătos cu o dietă echilibrată și activitate fizică. 

„Frumusețea este o lumină care străbate din interior spre exterior"(Alain de Botton)

Îți dorești o programare sau un plan de tratament personalizat?

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră Otopeni). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai - strada Crăițelor).

bottom of page