top of page

Peeling Chimic by Noon Aesthetics

Peelingul Chimic de la Noon Aesthetics este o tehnică premiată la nivel internațional, care tratează o gamă variată de probleme ale pielii și favorizează regenerarea acesteia, pentru obținerea unui ten luminos, echilibrat și fără imperfecțiuni

Cum funcționează Peelingul Chimic Noon Aesthetics 

Peelingul chimic este o procedură non-invazivă, ce are ca scop corectarea și tratarea anumitor imperfecțiuni ale pielii, precum hiperpigmentare, riduri, cicatrici, acnee, sebum, pori dilatați, pistrui, melasmă și rozacee. Tratamentul presupune aplicarea unor substanțe chimice, cu diferite niveluri de concentrație, care exfoliază la o adâncime controlată a epidermului, îndepărtează stratul de celule moarte și stimulează procesul natural de regenerare. 

 

La Grace Aesthetic Otopeni folosim inovatoarele peelinguri de la NOON Aesthetics care, datorită tehnologiei brevetate DermShield™, asigură cele mai bune rezultate fără niciun disconfort pentru pacient. Maximizarea efectului peelingurilor chimice necesită o concentrație ridicată de acizi și pH scăzut, condiții care duc la efecte secundare nedorite, precum mâncărime, usturime, roșeață, iritații și edem. De aceea, alți producători reduc concentrația de ingrediente active și cresc nivelul pH-ului produselor lor, rezultând un tratament mult mai puțin eficient.

Tehnologia DermShield™ de la Noon Aesthetics permite utilizarea unor niveluri de concentrație ridicate de ingrediente active fără riscul de efecte secundare pe toate tipurile de piele, deoarece inhibă temporar receptorii sensibili la substanțe chimice din piele (numiți Nociceptori de tip C) care sunt responsabili pentru declanșarea inflamației neurogene. Astfel, prin inhibarea inflamației neurogene, DermShield™ reduce dramatic dezvoltarea, incidența și severitatea iritației pielii și a eritemului.

 

Peelingul chimic NOON Aesthetics are efecte anti-iritante dovedite clinic, exfoliază pielea și stimulează sinteza de colagen, elastină. Acesta reduce liniile fine, ridurile, leziunile solare și petele pigmentare, are efecte de reglare a sebumului și anti-microbiene. De asemenea, tratează cu succes pielea cu acnee și îmbunătățește aspectul general al tenului.

 

În funcție de afecțiunea pielii și tipul de tratament recomandat, printre ingredientele utilizate, se regăsesc acidul glicolic, acidul salicilic, acidul lactic și acidul citric, în concentrații ridicate, în lipsa oricărui risc pentru pacient.

Vrei să afli mai multe informații despre Peelingul Chimic Noon Aesthetics?

Dorești să te programezi pentru o consultație gratuită? 

Ti-ar plăcea să beneficiezi de ofertele noastre?

tratament acizi peeling chimic noon aesthetics acnee puncte negre pigmentare ten matur riduri elasticitate grace aesthetic otopeni
AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Beneficii Peeling Chimic Noon Aesthetics

AdobeStock_536523985 (1).png
Peeling chimic Noon Aesthetics
peeling chimic noon aesthetics grace aesthetic otopeni

Exfoliază pielea și îndepărtează stratul de celule moarte


Reduce ridurile și liniile fine

Oferă elasticitate și fermitate țesuturilor, prin sporirea colagenului 

Hidratează, calmează și conferă pielii un aspect delicat, plăcut la atingere

Tratează urmele lăsate de expunerea repetată și necontrolată la soare

Reduce petele pigmentare, pistruii și petele întunecate (melasma)

Conferă tenului un aspect mai luminos

Tratează anumite tipuri de acnee și reduce dimensiunea porilor dilatați 

Estompează cicatricile post-acneice sau alte leziuni de la nivelul pielii

Elimină excesul de sebum și normalizează funcțiile glandelor sebacee

Îmbunătățește tonusul și textura pielii 

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință și pe termen lung  

Tratament non-invaziv, fără efecte secundare, potrivit pentru doamne, cât și domni

Când este recomandat Peelingul Chimic Noon Aesthetics?

Ce indicații trebuie respectate înainte și după Peelingul Chimic Noon Aesthetics?

Peelingul Chimic Noon Aesthetics este dureros sau periculos?

Câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultatele dorite?

Disclaimer - Rezultatele tratamentelor pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate și alte specificități anatomo-fiziologice. Pentru optimizarea efectelor procedurilor pe termen lung, recomandăm respectarea indicațiilor post-tratament ale terapeuților, alături de menținerea unui stil de viață sănătos cu o dietă echilibrată și activitate fizică. 

„Frumusețea este o formă a geniului. Este superioară geniului pentru că nu solicită să fie explicată”(Oscar Wilde)

Îți dorești o programare sau un plan de tratament personalizat?

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră Otopeni). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai - strada Crăițelor).

bottom of page