top of page

Scriem povestea frumuseții tale

Bine ai venit la Grace Aesthetic Otopeni - Centru de Estetică Facială, Remodelare Corporală și Epilare Definitivă cu Laser, conceput pentru a-ți oferi o experiență la cele mai înalte standarde, la finalul căreia să simți că ai făcut decizia perfectă și să aștepți cu nerăbdare următoarea vizită!

 

Credem cu tărie că frumusețea este artă în mișcare, o poveste captivantă, un drum nesfârșit de posibilități și alegeri înțelepte. Suntem aici pentru te ajuta să scrii noi capitole în povestea frumuseții tale, oferindu-ți sprijinul, îndrumarea și grija de care ai nevoie pentru a ajunge la cea mai bună versiunea a ta. ​

Imaginea Grace Aesthetic, inspirată de zeița romană Venus, reprezintă angajamentul întregii echipe față de frumusețea și grația atemporală. Faimoasele Grații (Graces) din mitologie, însoțitoarele și confidentele lui Venus, sunt un simbol al parteneriatului și relației calde pe care le avem cu cele care ne trec pragul și își pun încrederea în noi. Suntem aici pentru a asculta toate nevoile și dorințele, pentru a oferi o expertiză corectă și pentru a crea un plan de tratament personalizat și avantajos atingerii fiecărui obiectiv de frumusețe. 

Ne mândrim cu servicii și proceduri estetice la cele mai înalte standarde, ale căror rezultate depășesc toate așteptările. Acest lucru se datorează tehnologiilor de ultimă generație pe care le utilizăm, patentate de companii de renume (Pollogen, Cocoon Medical), produse cosmetice aclamate la nivel internațional (Noon Aesthetics, Dermedics, Sothys Paris) și în special terapeuților noștri cu îndelungată experiență în industria estetică. 

Tratamente personalizate

Tratamentele noastre sunt special create pentru nevoile pielii tale și obiectivele pe care ți le propui 

Terapeuți specializați

Vei întâlni o echipă dinamică, caldă, cu experiență și dedicată obținerii rezultatelor pe care le meriți

Tehnologii performante

Utilizăm doar echipamente de ultimă generație, originale și aprobate de instituțiile de specialitate 

AdobeStock_362549342 (1).jpeg

„Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă”(Ralph Waldo Emerson)

Îți dorești o programare sau un plan de tratament personalizat?

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră Otopeni). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai - strada Crăițelor).

bottom of page