top of page

Epilare Definitivă Femei

Laser Dioda Elysion Pro-U 3500 W

Epilarea a devenit o necesitate a lumii moderne în care trăim, iar adesea ne întrebăm dacă putem opta pentru o variantă mult mai rapidă, accesibilă și nedureroasă dincolo de metodele tradiționale. Grace Aesthetic Otopeni se angajează să îți ofere o experiență confortabilă, eficientă și sigură, grație procedurii de epilare definitivă cu laser. Ne dorim să radiezi de încredere, să îți îmbrățișezi feminitatea și să trăiești cu intensitate fiecare clipă! 

Odată ce ne vei trece pragul, vei întâlni o echipă de terapeuți esteticieni profesioniști, dedicați și atenți nevoilor tale, și vei descoperi o tehnologie de ultimă generație - laserul dioda Elysion Pro U 3500W, iar în cel mai scurt timp rezultatele vor vorbi de la sine și te vor încânta - o piele catifelată tot timpul și un nou capitol în povestea frumuseții tale!

epilare definitiva full body laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva full body laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva full body laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva full body laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva axile laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva fata laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva inghinal laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva inghinal laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva picioare laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva picioare laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva brate laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva brate laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva gambe laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
epilare definitiva gambe laser dioda elysion prou grace aesthetic otopeni
AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Cum funcționează Epilarea Definitivă cu laserul Elysion Pro-U 

Grace Aesthetic Otopeni îți oferă procedura de epilare definitivă realizată cu Elysion Pro-U 3500W - cel mai performant laser dioda, dezvoltat de Cocoon Medical, producător spaniol de aparatura estetică și medicală de renume internațional, și aprobat FDA (The United States Food and Drug Administration) și CE Medical. Laserul Elysion Pro-U funcționează în baza unei tehnologii de ultimă generație, fapt ce îți oferă un protocol de epilare definitivă cu rezultate garantate, la cele mai înalte standarde de siguranță și eficacitate: 

Prin folosirea lungimii de undă de 810nm, a puterii de până la 3500W și a aplicatorului de 18x10 mm, pot fi tratate cu succes toate zonele corpului, fiecare tip de piele și păr, indiferent de culoare sau grosime, atât doamnele cât și domnii. 

Datorită principiului fototermolizei selective, în combinație cu utilizarea de Pulsuri Ultra Scurte (USP), energia luminii difuzată uniform este transformată în căldură absorbită de pigmentul de păr, rezultând în distrugerea rădăcinii firului de păr, însă fără a afecta pielea și alte țesuturi.

Grație sistemului unic de răcire cu rol de protecție Crystal Freeze, este menținută o temperatură constantă de 5 °C în vârful aplicatorului indiferent de temperatura pielii, a încăperii și de timpul de utilizare, pentru a te bucura de o experiență nedureroasă și confortabilă.

Vrei să afli mai multe informații despre epilarea definitivă cu Elysion Pro-U?

Dorești să te programezi pentru o consultație gratuită? 

Ti-ar plăcea să beneficiezi de ofertele noastre?

AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Beneficii Epilare Definitivă Laser Elysion Pro-U

AdobeStock_536523985 (1).png
laser dioda elysion pro u grace aesthetic otopeni
epilare definitiva cu laser grace aesthetic otopeni

Are rezultate remarcabile pentru toate tipurile de piele și păr, indiferent de culoare sau grosime 

Peste 60% din firele de păr sunt eliminate încă de la prima ședință

Poate fi efectuată pe toate zonele corpului 

Combate creșterea firelor de păr de sub piele (foliculita), reducând inflamațiile și iritațiile asociate cu aceasta

Ședințele pot fi efectuate tot anul, inclusiv vara și pe piele bronzată

Este o procedură sigură, fără riscuri și nedureroasă, datorită performanței laserului original Elysion Pro-U și sistemului de răcire Crystal Freeze

 

​Nu lezează pielea și nu produce iritații, spre deosebire de alte metode tradiționale de îndepărtare a părului

Economisești timp și resurse financiare pe termen lung

Este un tratament personalizat bugetului și nevoilor tale

Ce indicații trebuie respectate înainte și după ședințele de epilare definitivă cu Elysion Pro-U?

Este dureroasă epilarea definitivă cu laserul Elysion Pro-U?

Epilarea definitivă poate să crească riscul de cancer de piele sau poate cauza infertilitate?

Câte ședințe de epilare definitivă sunt necesare pentru a obține rezultatele dorite?

De ce să alegi tratamentul de epilare definitivă la Grace Aesthetic Otopeni?

Disclaimer - Rezultatele tratamentelor pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate și alte specificități anatomo-fiziologice. Pentru optimizarea efectelor procedurilor pe termen lung, recomandăm respectarea indicațiilor post-tratament ale terapeuților, alături de menținerea unui stil de viață sănătos cu o dietă echilibrată și activitate fizică. 

Recenzii

Anna S.

Am ales recent să folosesc serviciile salonului de epilare definitivă Grace Aesthetic și doresc să împărtășesc experiența mea. Am optat pentru epilarea definitiva full body și sunt extrem de încântata de rezultatele obținute.
Personalul de la acest salon a fost foarte profesionist și a pus mare accent pe confortul meu. Loredana mi-a explicat în detaliu procesul și mi-a răspuns la toate întrebările. Mi-a oferit și o evaluare sinceră a așteptărilor rezultatelor, ceea ce am apreciat.
Procesul de epilare definitivă nu a fost dureros, contrar așteptărilor mele, și rezultatele au început să fie vizibile după doar câteva ședințe.
Sunt extrem de mulțumită de serviciul oferit de Grace Aesthetic. Experiența mea a fost plăcută, iar rezultatele au fost conforme cu promisiunile făcute. Cu siguranță voi continua să folosesc serviciile lor și îi recomand cu încredere pentru epilarea definitivă.

Catrinel R.

Am ales salonul Grace Aestetic din Otopeni pentru procedura de epilare definitivă Full Body. A fost prima dată când am apelat la un serviciu de epilare definitivă și nu mă așteptam să fie atât de eficient și de plăcut. Aparatura este de ultimă generație, iar personalul este profesionist, bine pregătit și empatic, gata pentru a te consilia și pentru a te ajuta să alegi cele mai bune soluții. Acum, după 3 luni de la prima vizită, pot spune că am avut rezultate neașteptat de bune încă de la primele două ședințe de epilare definitivă full Body. Procedura nu este deloc dureroasă, este chiar relaxantă si are efecte vizibile într-un timp foarte scurt. Iar Loredana este o minunată! Am scăpat de foliculita inestetică, de părul nedorit iar acum am o piele frumoasă și luminoasă.

Voi apela în continuare la serviciile Grace Aesthetic, atât pentru epilarea definitivă și întreținere cât și proceduri de remodelare corporală și cosmetică. Ofertele serviciilor sunt mereu atractive și accesibile astfel că raportul calitate preț este de neegalat. Sunt extrem de încântată că i-am descoperit și că mi-au fost recomandați și încă o dată sunt convinsă că puterea recomandării arată profesionalismul și calitatea serviciilor. Îi recomand cu toată încrederea!

„Frumosul se simte, nu încape într-o definiţie” (Honore de Balzac)

Îți dorești o programare sau un plan de tratament personalizat?

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră Otopeni). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai - strada Crăițelor).

bottom of page