top of page

Lifting Facial Non-Invaziv Maximus TriLipo

Experimentează puterea combinată a Radiofrecvenței Tripolare TriLipo și Activarea Dinamică a Mușchilor pentru un lifting non-invaziv al pielii, stimularea colagenului, corecția ridurilor și rejuvenare facială 

AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Cum funcționează tratamentul Maximus TriLipo

Tratamentul Maximus TriLipo, cu cele 2 tehnologii de ultimă generație Radiofrecvență Tripolară (RF) și Activare Dinamică a Mușchilor (DMA), este cea mai avansată soluţie anti-îmbătrânire, rejuvenare și conturare facială.

 

Este realizat cu aparatul Maximus, patentat de prestigioasa companie de aparate estetice și medicale, Pollogen. Oferă efect de lifting facial, similar intervențiilor chirurgicale, însă fără timp de recuperare și în absența durerii, reduce semnificativ ridurile și liniile fine, redă fermitatea și netezimea pielii, fiind eficient pe toate tipurile de ten. 


În ultimul deceniu, radiofrecvență a devenit un standard de aur al tehnologiei din estetică facială. Energia cu Radiofrecvență Tripolară a Maximus TriLipo încălzește țesutul și face ca fibrele de colagen să se contracte, având ca rezultat o întindere imediată a pielii și îmbunătățirea vizibilă a texturii feței. În același timp, căldura declanșează celulele fibroblaste să producă colagen nou, având efect de întinerire a feței. În plus, tehnologia DMA stimulează și tonifică mușchii oferind astfel efectul spectaculos de lifting facial.

Radiofrecvență Tripolară (RF)

Este a treia generație de radiofrecvență, proiectată pentru a depăși limitările tehnologiilor monopolare și bipolare. Încălzirea locală produsă de energia RF determină o contracție imediată a fibrelor de colagen și, în același timp, crește metabolismul fibroblastelor, accelerând astfel producția de noi fibre de colagen și elastină. Concentrația fibrelor de colagen și regenerarea depozitelor de colagen și elastină întăresc straturile pielii creând o piele mai fermă și cu aspect mai tânăr.

Activare Dinamică a Mușchilor (DMA)

Este o tehnologie unică brevetată care vizează îmbunătățirea și sporirea tonusului muscular. Mișcarea unică și inovatoare induce contracția musculară care crește densitatea și volumul muscular. Rezultatul este un ten rejuvenat și cu o textură vizibil îmbunătățită. Combinația de DMA cu RF tratează mai multe straturi de țesut simultan, rezultând în liftarea și ridicarea pielii.

Vrei să afli mai multe informații despre liftingul facial Maximus TriLipo?

Dorești să te programezi pentru o consultație gratuită? 

Ti-ar plăcea să beneficiezi de ofertele noastre?

lifting facial non invaziv grace aesthetic otopeni
AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Beneficii Lifting Facial Maximus TriLipo

AdobeStock_536523985 (1).png
tratament antiaging riduri elasticitate radiofrecventa faciala grace aesthetic otopeni

Efect de lifting, sculptare și rejuvenare facială

Reduce ridurile şi liniile fine din zona nazolabială, a buzelor, a ochilor, frunții, gâtului, bărbiei şi a decolteului

Netezeşte, tonifiază şi întinde pielea, îmbunătățind elasticitatea și fermitatea 

Accentuează conturul facial şi reduce drastic bărbia dublă

 

Stimulează producția de colagen şi elastină

Atenuează cicatricile lăsate de acnee

Îmbunătățeşte circulația sangvină și crește oxigenarea

Stimulează procesul de drenaj limfatic

Rezultate vizibile imediate și pe termen lung 

 

Procedură non-invazivă, nedureroasă și sigură 

 

Potrivită tuturor tipurilor de ten, atât doamnelor, cât și domnilor 

Cum se simte pielea în timpul procedurii Maximus TriLipo și cât durează o ședință? 

Este liftingul Maximus TriLipo un tratament estetic sigur?

Câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultatele dorite?

Disclaimer - Rezultatele tratamentelor pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate și alte specificități anatomo-fiziologice. Pentru optimizarea efectelor procedurilor pe termen lung, recomandăm respectarea indicațiilor post-tratament ale terapeuților, alături de menținerea unui stil de viață sănătos cu o dietă echilibrată și activitate fizică. 

„Oricine are abilitatea de a vedea frumusețea nu va îmbătrâni niciodată”(Franz Kafka)

Îți dorești o programare sau un plan de tratament personalizat?

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră Otopeni). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai - strada Crăițelor).

bottom of page