top of page

Mezoterapie Virtuală

Mezoterapia Virtuală este o descoperire revoluționară în industria estetică și alternativa mezoterapiei cu ace, care permite revitalizarea pielii prin introducerea în piele a substanțelor active prin intermediul curenților

AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Cum funcționează Mezoterapia Virtuală 

Mezoterapia virtuală, denumită și Dermoporație, este alternativa profesională la mezoterapia cu micr-ace. Cu ajutorul curenților electrici atent controlați, sunt introduse în structura pielii cocktail-uri ce conțin vitaminele, mineralele, aminoacizii și acizii nucleici de care aceasta are nevoie pentru hrănire și rejuvenare.

 

La Grace Aesthetic Otopeni, avem o selecție foarte bine stabilită și supervizată medical de seruri cosmetice profesionale, dermato-cosmetice, de la brand-uri consacrate și care sunt lideri în domeniul mezoterapiei. Acestea sunt selectate de specialiștii noștri pentru nevoile fiecărui pacient în parte. Prin mezoterapia virtuală se tratează: pielea grasă cu pori dilatați, acnee neinflamatorie și cicatrici post-acneice; pielea sensibilă cu pete pigmentare și cuperoză; pielea ternă, uscată și deshidratată; pielea matură cu riduri fine, linii de expresie și lipsă de elasticitate. 

 

Mezoterapia virtuală permite absorbția substanțelor active prin intermediul unui proces care are la bază două tipuri de curenți complementari, simultani și siguri (electroporația și electroforeza), având loc dispersia omogenă a substanțelor în straturile profunde ale pielii.

Electroporația

Folosește curentul alternativ - rectangular care mărește porii de 400 de ori,  ceea ce îi conferă un grad ridicat de permeabilitate, determinând o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu. Practic sunt formate micro-canale prin care substanțele active din serurile folosite vor ajunge la celulele țintă.

Vrei să afli mai multe informații despre Mezoterapia Virtuală?

Dorești să te programezi pentru o consultație gratuită? 

Ti-ar plăcea să beneficiezi de ofertele noastre?

Electroforeza

Are la bază curentul galvanic, care conduce la pătrunderea substanțelor active și concentrate în derm. Dacă în mod normal, într-un tratament bazic, doar 5% dintre ingredientele produsului ajung în profunzimea pielii, prin mezoterapia virtuală substanțele active penetrează în proporție de 95%. 

mezoterapie virtuala grace aesthetic otopeni tratament riduri pigmentare acnee luminozitate
AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Beneficii Mezoterapie Virtuală 

AdobeStock_536523985 (1).png
DSC01607.jpg
mezoterapie virtuală grace aesthetic otopeni tratament riduri pigmentare acnee luminozitate

Îmbunătățește structura și textura pielii 

Stimulează producerea de noi celule prin sintetizarea producției de colagen

Rejuvenează, redă luminozitatea și fermitatea pielii

Reduce ridurile, liniile fine, petele pigmentare și cicatricile post-acneice 

Hidratează și regenerează pielea la nivel celular

Repară bariera pielii și o protejează de factorii nocivi de mediu

Micșorează porii și purifică tenul gras

Ameliorează pungile de sub ochi și cearcănele 

Oxigenează, detoxifică și hrănește țesuturile 

Tratament non-invaziv, plăcut, fără perioadă de recuperare

Poate fi efectuat în orice perioadă a anului, atât de doamne, cât și de domni

Ce simți în timpul tratamentului cu Mezoterapie Virtuală?

Ce zone pot fi tratate cu Mezoterapie Virtuală?

Câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultatele dorite?

tratament riduri frunte grace aesthetic otopeni mezoterapie radiofrecventa

Disclaimer - Rezultatele tratamentelor pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate și alte specificități anatomo-fiziologice. Pentru optimizarea efectelor procedurilor pe termen lung, recomandăm respectarea indicațiilor post-tratament ale terapeuților, alături de menținerea unui stil de viață sănătos cu o dietă echilibrată și activitate fizică. 

„Frumusețea este eternitatea care se privește lung in oglindă”(Khalil Gibran)

Îți dorești o programare sau un plan de tratament personalizat?

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră Otopeni). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai - strada Crăițelor).

bottom of page