top of page

Remodelare Corporală cu Maximus TriLipo

Experimentează puterea tehnologiilor Maximus TriLipo (Radiofrecvență Tripolară & Activarea Dinamică a Mușchilor) pentru tonifierea corpului, slăbire localizată, reducerea celulitei și stimularea drenajului limfatic

AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Cum funcționează tratamentul Maximus TriLipo 

Tratamentul cu Radiofrecvență Tripolară TriLipo (RF) și Activarea Dinamică a Mușchilor TriLipo (DMA) este cea mai avansată soluţie de remodelare corporală și detoxifiere a organismului prin intensificarea drenajului limfatic, într-un mod neinvaziv, confortabil, rapid și armonios. Procedura este realizată cu aparatul de ultimă generație Maximus TriLipo, patentat de faimoasa companie Pollogen.

 

Cele 2 tehnologii ale Maximus TriLipo - Radiofrecvența Tripolară și Activarea Dinamică a Mușchilor - sunt îmbinate eficient într-un singur aplicator și lucrează sinergic asupra pielii, grăsimii și mușchilor, pentru a accelera procesul de slăbire, de reducere localizată a grăsimii și pentru a stimula fermitatea pielii și tonifierea musculară. 

Tratamentul TriLipo foloseşte un mecanism cu triplă acţiune, care, în mod simultan: 

  1. Încălzeşte cu ajutorul radiofrecvenței nivelul de ţesut de grăsime subcutanat stimulând astfel eliberarea de grăsime lichidă din celule. Acest efect termal accelerează metabolismul natural al grăsimilor;

  2. Elimină grăsimea eliberată folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat;

  3. Remodelează pielea prin aplicarea de energie cu radiofrecvenţă ce generează contractarea fibrelor colagen, cu efect imediat de întindere și ridicare.

Radiofrecvență Tripolară (RF)

Este a treia generație de radiofrecvență, proiectată pentru a depăși limitările tehnologiilor monopolare și bipolare. Încălzirea locală produsă de energia RF determină o contracție imediată a fibrelor de colagen și, în același timp, crește metabolismul fibroblastelor, accelerând astfel producția de noi fibre de colagen și elastină. Concentrația fibrelor de colagen și regenerarea depozitelor de colagen și elastină întăresc straturile pielii creând o piele mai fermă și cu aspect mai tânăr.

Activare Dinamică a Mușchilor (DMA)

Dynamic Muscle Activation este o tehnologie unică brevetată care vizează îmbunătățirea și sporirea tonusului muscular. Mișcarea unică și inovatoare induce contracția musculară care crește densitatea și volumul muscular. Rezultatul este un corp bine definit si tonifiat. Combinația de DMA cu RF tratează mai multe straturi de țesut simultan, rezultând o reducere eficientă a grăsimii și tonifierea pielii.

Vrei să afli mai multe informații despre Maximus TriLipo?

Dorești să te programezi pentru o consultație gratuită? 

Ti-ar plăcea să beneficiezi de ofertele noastre?

AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Beneficii Remodelare Maximus TriLipo 

AdobeStock_536523985 (1).png
radiofrecventa tripolara trilipo slabire celulita celulita
remodelare corporala grace aesthetic otopeni tratament slabire tonifiere celulita radiofrecventa

​Tonifiază zonele tratate și sporește fermitatea 

Contribuie la reducerea circumferințelor corporale  

Acționează eficient împotriva laxității, celulitei și vergeturilor 

Conferă efect de lifting, întindere si ridicare 

Stimulează producția de colagen și elastină 

Îmbunătățește circulația sângelui 

Stimulează drenajul limfatic 

Rezultate vizibile imediate și pe termen lung 

Procedură non-invazivă, nedureroasă și sigură 

 

Potrivită tuturor zonelor corpului, atât doamnelor, cât și domnilor

Cum se simte pielea în timpul procedurii cu Maximus TriLipo și cât durează o ședință? 

Este Maximus TriLipo un tratament sigur?

Câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultatele dorite?

Disclaimer - Rezultatele tratamentelor pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate și alte specificități anatomo-fiziologice. Pentru optimizarea efectelor procedurilor pe termen lung, recomandăm respectarea indicațiilor post-tratament ale terapeuților, alături de menținerea unui stil de viață sănătos cu o dietă echilibrată și activitate fizică. 

„Sufletul unei femei e asemenea trupului ei, doar că poate zbura…”(Sandro Botticelli)

Îți dorești o programare sau un plan de tratament personalizat?

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră Otopeni). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai - strada Crăițelor).

bottom of page